Bekämpning av skadedjur, ogräs och mossa i gräsmattan

Mossa i gräsmattan eller på taket, massiva bestånd av ogräs som man inte får bukt med eller skadedjur som äter upp dina odlingar. Det finns många irritationsmoment som trädgårdsägare. Ibland kan det kännas befogat att ta lite extra hjälp av bekämpningsmedel för att komma i mål med sin bekämpning av ogräs och mossa i gräsmattan.  

Det finns effektiva hjälpmedel, och vi har ett bra sortiment av olika typer av bekämpning som kan hjälpa dig och bespara dig från många timmars hårt arbete på taket eller marken. Tänk på att följa anvisningarna på förpackningen noga och att absolut inte överdosera. Förvara alltid bekämpningsmedel oåtkomligt för barn, och lämna rester till återvinningen. 

Rådjur vill vi inte kalla skadedjur och de är ju så vackra att se på. Men ibland äter de upp det vi vill ha kvar i trädgården. Då håller våra Rå-väck luktkuddar rådjuren borta från rabatterna. De innehåller biologiskt nedbrytbara kryddor och gödningsmedel och har en svag doft som rådjur och annat vilt inte gillar. Den svaga doften uppfattas inte av oss människor när de hänger ute. 

Kika även på våra snygga och effektiva getingfångare som kan göra hela skillnaden för en trivsam fikastund i bersån på sensommaren/hösten när getingarna blir slöa och närgångna. 

 

 


Bekämpning av ogräs och mossa i gräsmattan | Gardenhome

Vi har det ni behöver för bekämpning av skadedjur, samt ogräs och mossa i gräsmattan. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser. Besök oss idag!

Bekämpa Ogräs & Mossa