Inne att odla inne

Easy to grow är startkitet som gör det superenkelt att komma igång med att odla grönsaker inne. Färdiga paket med kål, tomater, sallad, örtkrydda. Perfekt för den som är nybörjare eller lite bekväm.

– Tidgare har man behövt köpa hem en hel del olika produkter för att komma igång med sin inomhusodling vilket kan vara en stor tröskel för många. Nu har Nelson tagit fram Easy to grow som gör det lättare att komma igång.

I den lilla plastboxen finns sex torvpluggar förpreparerade med grönsaksfröer. Två fröer i varje plugg. Locket tar man av och fyller med vatten. Pluggarna sätts ner däri och får suga åt sig av vattnet. Därefter sätter man locket ovan på pluggarna så det bildas som ett litet drivhus.

Efter ca 3 veckor ska det ha kommit upp små plantor som kan skolas om i större krukor. Under mörkare perioder kan det vara bra med lite extrabelysning från en fönsterlampa.

Växter har inga inbyggda årstider. Deras cykler bestäms av miljön runtomkring och styrs av faktorer som värme och ljus. Därför kan du odla året runt bara förutsättningarna finns. I paketen finns allt du behöver. De flesta sorter växer dessutom ut på nytt efter första skörden.

LYCKA TILL!


Minidrivhus – Easy to Grow | Gardenhome

Easy to Grow finns i lager hos Gardenhome.se. Snabba leveranser och stort urval.