Att komma hem

Entrén på ett hus är ofta det första man lägger märke till. Den är placerad ut mot allmänheten och är den som bjuder in till besök. Den gör det med tydliga signaler av öppenhet, ljus och välkomnande trivsel. Din entré är en av dina första chanser att ge dina besökare ett första intryck. Det är här förväntningarna byggs upp, och att ge ett prima förstklassigt intryck här är en god början.

Din entré har också en praktisk funktion. Den skall ge plats för alla varor som skall in i huset, där skall besökare kunna avisera sin ankomst och där bör finnas plats att göra rent sina skor från snö, slask, jord och smuts.

Vi har en hel kategori med produkter som ger entrén det lilla extra. Vackra dörrkransar som kan fyllas med dekorationsmaterial, dörrmattor och skoskrapor i olika varianter. Ta även en titt på våra dörrkläppar i gjutjärn, de ger ett rustikt intryck och härligt klappande ljud. 

Här har du chansen att ge din entré-inredning ett personligt intryck. Vi erbjuder både entré-inspiration och produkter en god bit bortom lågprisvaruhusens standardutbud. Produkter som ger bestående intryck hos den som får se och använda dem. 


Entré – inspiration och produkter för din entré | Gardenhome

Vi har det ni behöver för entré inredning, praktiska och vackra produkter. Besök oss för entré inspiration. Genomtänkt sortiment och snabb leverans.