Inredning inne och för Uterum

I den här kategorin hittar du produkter som passar lika bra till uterummet som inne i hemmet. Du kan alltid göra ditt hem lite trevligare genom att piffa upp det med roliga inredningsdetaljer. Du kan med väldigt små medel åstadkomma stora förändringar. Ett rum kan få en helt annan karaktär bara tack vare några små prydnadssaker. De flesta prydnadssaker du kan köpa på sidan är inte bara vackra utan också funktionella. Våra produkter för inne- och uterum bidrar alla till att göra ditt hem mysigare, vackrare och mer praktiskt, oavsett om det handlar om en mjuk och varm ullfilt, en vispskål till grädden och jordgubbarna eller en unik låda att förvara bröd i.

 

Ett uterum fungerar som en kompromiss mellan inomhus och utomhus. De flesta vill ha samma bekvämligheter som inomhus men samtidigt behålla närheten till trädgården och känslan av det fria. Det kan du göra med hjälp av varma filtar, lyktor och allt annat som bidrar till att ge den där önskvärda känslan uterum är så kända för. 

 

Lys upp i mörkret

När sommaren passerat och hösten närmar sig blir det mörkt allt tidigare. Särskilt här uppe i Norden är vi inte bortskämda med att ha många soltimmar vintertid. Du kan inte kontrollera årstiderna, något du däremot kan kontrollera är ljus och värme. I den här kategorin hittar du ett stort utbud av olika lampor och ljus att välja mellan för att åstadkomma den ultimata mysbelysningen.

 

Ljuslyktan är en produkt som under de senaste åren börjat sälja allt bättre. De är användbara i ett flertal olika situationer och går egentligen aldrig ur tiden, vilket gör dem till idealiska inredningsdetaljer. Finns det egentligen något mysigare än att sitta uppkrupen i fåtöljen och läsa en bra bok i skenet av en ljuslykta?

 

Den vanligaste typen är den som till stor del är gjord i glas och där du själv sätter in ljuset. Det finns fördelar med elektriska varianter men när det kommer till mysighetsfaktorn har de inget att sätta emot de levande ljusen. Lyktor kommer i en mängd olika stilar. Lyktor med metallramar passar perfekt i de flesta sammanhang. De ger en härligt rustik känsla till ditt hem och håller oerhört länge eftersom de nästan uteslutande görs i rostfritt stål och är av absolut högsta kvalitet. En annan populär typ av lykta är den maritima trä- och glaslyktan. Den återvunna teak den är gjord av för tankarna till salongerna på en gammal båt. Många använder sig av den marininspirerade stilen då den känns klassisk och rejäl samtidigt som den är hemtrevlig. Denna lykta passar särskilt bra till ett hem som går i lantlig stil.

 

Mysig värme under kalla höstkvällar

Det finns ingen anledning för dig att sluta använda ditt uterum bara för att sommaren är över. Om du värmer dig och ditt uterum på rätt sätt kan du fortsätta ha trevliga kvällar året om. Dels kan du satsa på olika värmelösningar till ditt uterum men det finns också ett enklare, mindre komplicerade sätt att värma dig på, nämligen med filtar. Det är få saker som kan ersätta en filt. En filt ger dig inte bara värme – den skänker även stämning till uterummet. Filten passar perfekt till en varm kopp te att dricka i uterummet eller i någon annan del av huset eller för sena samtal runt lägerelden. Du har en stor mängd av färger och material att välja mellan när du köper en filt. En riktlinje är att använda olika filtar sommar och vinter. På vintern behövs något riktigt värmande medan svala sommarkvällar endast kräver en tunnare filt.

 

En av våra filtar är Ullpläd Polka. Den är tillverkad helt och hållet av lammull direkt från Nya Zeeland. Det är en riktigt mjuk filt som dessutom håller riktigt hög kvalitet – det är en filt att använda i flera år framöver. Du kan dessutom välja en färg som passar din övriga inredning.

 

Det är smidigt för dig att handla din inredning till uterummet online. Då har du nämligen ett stort utbud att tillgå och kan dessutom hitta produkter av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. Det är enkelt och okomplicerat att beställa och du slipper lämna ditt hem för att handla.

 

 

 


Inredning – hos oss kan du köpa inredning online | Gardenhome

Vi har ett stort utbud av inredning online. Hitta unika inredningsdetaljer som gör ditt hem vackert. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Inredning online