Yankee Candle doftljus– världens kanske bästa doftljus!

Amerikanska Yankee candle är en av världens mest kända och dessutom största tillverkare av doftljus. Deras ljus består av den bästa möjliga kvaliten parafinvaxer, en veka i 100% bomull och högsta möjliga procent doftoljor. Det gör att deras doftljus inte luktar syntetiskt, utan bara naturligt och gott. Det ger också en extra lång brinntid på ljusen. Yankee Candle doftljus är till för dig som värdesätter hög kvalité, lång brinntid, goda narturliga dofter och ett snyggt utseende.

Doftljusen finns i en mängd olika dofter och storlekar, så att du lätt ska hitta den doft som och det ljus som passar just dig. Observera att alla dofter finns inte tillgängliga i alla ljus.

Brinntid Yenkee Candle ljus
625 g Stor burk – Large Jar 110 – 150 timmar
410 g Mellan burk – Medium Jar 65 – 90 timmar
105 g Liten burk – Small jar 24 – 40 timmar
Votivljus – Samplers 15 timmar i lämplig lykta
Värmeljus – Tealights 4-6 timmar
Vaxkakor/Wax Potpurri Tarts har en ca 8 timmars dofttid.

Var vänlig uppmärksamma att brinntiden påverkas av doft, färg och under vilka förhållande ljusen brinner.

Yankee Candles doftljussortiment är uppdelat i 4 olika grunddofter.Friska dofter, blomdofter, fruktdofter, mat och kryddiga dofter. Utöver detta doftsortiment har Yankee Candle även dofter och ljus för speciella tillfällen såsom Bröllopsdagen, Haloween, barnfödelse m.m. Ett stort sortiment av juldofter finns, liksom ett sortiment av dofter från alla världens hörn.