Handspade Sophie Conran

319 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Burgon & Ball Handspade Sophie Conran

En mycket snygg handspade tillverkad i härdat och tempererat rostfritt stål med ett bekvämt, rundat handtag av vaxat FSC-märkt bokträ. Det här är en handspade med ett djupt kupat blad som underlättar grävning. Dessutom kommer den i en riktigt snygg presentask och kan vara en fin gåva till den odlingsintresserade.

Mått: längd 27,5 cm, bredd 7,5 cm, djup 3,7 cm

Vikt: 0,21 kg

Material: rostfritt stål, mässing, FSC* bokträ

Denna handspade från Burgon & Ball kommer från deras designserie ”Sophie Conran for Burgon & Ball” Hela serien är speciellt framtagen och utvecklad för kvinnors behov. Redskapen har små handtag som är gjorda att passa en kvinnas hand, och man har tänkt på att de ska vara ergnomiska, så handtagen känns sköna att hålla i och jobba med. De är snygga, och gjorda av rustika kvalitetsmaterial. Produkterna är designade av den kända kocken och designern Sophie Conran (därav seriens namn), och serien är exklusivt gjord för Burgon & Ball. Redskapsserien Sophie Conran for Burgon & Ball Garden har vunnit Silver Award for ”Best Garden Product” in the House Beautiful Awards 2011.

*FSC-certifierat trä i skaftet. Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende, internationell medlems-organisation som ska uppmuntra till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. 

Burgon&Ball