Tipi 147 terrassvärmare – eldstad – grill

4995 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Tipi 147 Terrassvärmare – eldstad – grill

En danskdesignad terrassvärmare som fungerar bra året om. Den här eldstaden ger ordentligt med värme men inbjuder även till korvgrillning, och med en separat grillinsats som du köper till fungerar Tipi utmärkt som grill. Modellen är konstruerad i en speciell ståltyp, corten, som passar bra för utomhusbruk. Stålet ska normalt inte rosta, utan i stället skapas en jämn och fin oxidbeläggning efter en tid utomhus. Tipi terrassvärmare kan stå ute året runt och naturligtvis kan den även användas utomhus året runt. Den fungerar lika bra vid midsommarfesten som på julafton. Ett tips är att elda med björkved som sprätter mindre än gran eller tall gör.

Tipi 147 terrassvärmare är inte bara en terrassvärmare och en eldstad, utan den kan även användas som grill! Då får man köpa till en separat grillinsats som placeras in i eldstaden när ni vill grilla. För bästa hållbarhet är grillen tillverkad i stål som sedan förnicklats och dessutom kromats för att matrester inte ska fastna. När ni inte använder grillen kan den förvaras under eldskålen på Tipin.

Eldstadsplan i plåt går också att köpa till för bästa säkerhet när du vill ställa din Tipi på en altan eller på gräsmattan. Om ni vill placera tipin på trä eller gräs så rekommenderar vi ett eldstadsplan av plåt, sten eller liknande som placeras under tipin. Förutom en extra säkerhet vid eldning så blir tipin ännu vackrare om den får ett fundament av skiffer eller trädgårdssten.

Tipi terrassvärmare eller eldstad levereras omonterad med tillhörande verktyg. Den monteras enkelt ihop på ca 15 minuter.

Design: Artlinco

Vikt: 50 kg

Effekt: 4,3 kW per kilo torr björkved.

Mått: 774 x 749 x 678 mm mot marken, höjd 1470 mm. Eldplåtens avstånd till mark: 215 mm.

Material: cortenplåt 3 mm

Montering: Fyra delar som enkelt monteras på ca 15 minuter. Verktyg medföljer i kartong.

OBS, Tipi levereras direkt hem till dörren och du har 5 års garanti mot fabrikationsfel.

Gardenfire

147 cm hög