Tyras Tankar

Sten symboliserar lugnet i min trädgård, när det gäller design är sten rent och tidlöst. Jag har en liten plan framför mitt växthus som är lagd med sjösten och har en stor kvarnsten i mitten. Den försöker jag hålla fri från allt annat bara för att skapa lugn och kontrast till min annars något vilda ”mångfaldens köksträdgård”. En avgränsning med vacker sten kan faktiskt förhöja det man verkligen vill lyfta fram. Det kan vara en buske, en häck eller kanske till och med en större vacker sten. Det är just det här med sten som de som skapat de harmoniska österländska trädgårdarna kommit på. 

 

Sten på storsäck

Här kan du köpa Sten på storsäck levererad direkt hem till dig.

Dock gäller vissa förutsättningar för att leverans skall ske:

1. Priset gäller inom Sveriges fastland och öar med broförbindelse (till Gotland enligt pristabell kontakta oss för mer info).

2. Vägen måste vara minst 3,5 meter bred och ha en fri höjd av 4,5 meter, vägen måste klara en totalvikt av 60 ton. Vid behov skall även vägen vara plogad och sandad vintertid.

3. Möjlighet till lossning vid tomtgräns skall finnas på hårdgjord yta tex asfalt. Fraktbolaget har ej skyldighet att lossa i garage, förråd eller liknande.